Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-02@08:12:49 GMT

دورکاری کارمندان اصفهانی جدی گرفته نمی‌شود

تاریخ انتشار: ۱۲ اسفند ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۷۱۱۳۵۹۵

دورکاری کارمندان اصفهانی جدی گرفته نمی‌شود

اغلب کارمندان اصفهانی در روزهای شیوع ویروس کرونا در کشور به ویژه اصفهان همچنان صبح‌ها به محل کار می‌روند و تا پایان ساعات کاری و برخی از سازمان‌های درگیر طرح‌های نوروز در محل کار خود هستند.

کارمندانی که به دلیل نوع فعالیت خود با افرادی زیاد از جمله همکاران و بسیاری از لوازم و ادوات و ابزارهایی که احتمال آلودگیشان به ویروس کرونا زیاد است در ارتباط هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کارمندان برخی ادارات و سازمان‌های اصفهان از اقلام پیشگیری از ابتلا به کرونا مانند ماسک، دستکش و مواد ضدعفونی استفاده می‌کنند که با هزینه شخصی آن را تهیه کرده‌اند و بسیاری از آن‌ها به دلیل کمبود و نبود آن‌ در بازارهای اصفهان از یک دستکش یا ماسک به دفعات و در روزهای پیاپی استفاده می‌کنند، چیزی که به لحاظ بهداشتی توصیه نمی‌شود.

برخی ارگان‌ها تنها به تهیه و نصب مواد ضدعفونی‌کننده در درب ورودی ساختمان و یا حذف الزام ثبت اثر انگشت برای حضور و غیاب کارمندان بسنده کرده‌اند و برخی ادارات نیز محلول های آب و وایتکس در اختیار کارمندان گذاشته اند تا روزانه خود به ضدعفونی ابزارهای کاری دفاتر کار خود از جمله رایانه، میز، صندلی، خودکار، تلفن و ... بپردازند.

اما باید گفت که همین محلول‌های آب و وایتکس نیز برای دستگاه تنفسی بسیاری افراد حساسیت‌زا بوده و آن را دچار سرفه و گاها تنگی نفس کرده است.

خبری از دورکاری و یا مرخصی‌های اجباری برای کارمندان و یا ایجاد شیفت‌های کاری نیست.

برخی کارمندان سازمان‌ها و نهادهای غیرامدادی و غیر خدماتی نیز به دلیل حجم کاری ناچار به اضافه کاری هستند که این امر بیش از همیشه آنان را در معرض ابتلا به کرونا قرار می‌دهد.

شنیده‌ها حاکی از آن است که حتی برخی دانشگاه‌ها نیز درحالی که کلاس‌های درس خود را تعطیل کرده‌اند اما کارمندان خود را ملزم به حضور در محل کار می‌کنند.

کارمندان یکی از بخش‌های شهرداری اصفهان در این زمینه می‌گوید: کارمندان نیز مانند سایر افراد جامعه در معرض ابتلا به بیماری کرونا هستند و باید برای کاهش روزهای حضور آن‌ها در فضای کاری تصمیماتی اتخاذ شود.

وی که تمایلی به بیان نامش نداشت افزود: سازمان ما نیاز مبرمی به حضور تمامی نیروهای انسانی ندارد ولی در روزهای اخیر مدیریت برای کاهش تعداد نیروی انسانی تصمیمی نگرفته است.

یک بانوی شاغل در یکی از دستگاه‌های اجرایی اصفهان نیز گفت: متاسفانه کاهش دو ساعته زمان کاری کارمندان دستگاه‌های غیرامدادی و غیرخدماتی دردی از ما دوا نمی‌کند و چه تفاوتی خواهد داشت که ما دو ساعت کمتر در دفاتر کاری خود باشیم.

وی از بی‌تفاوتی مسوولان در برابر سلامت کارمندان گلایه و تصریح کرد: ابزارهای پیشگیری از ابتلا به ویروس را به صورت شخصی تهیه می‌کنیم و اداره به غیر از مواد ضدعفونی کننده دست در ورودی ساختمان هیچ امکاناتی در اختیار ما قرار نداده است.

یکی از کارمندان دیگر هم عنوان کرد: سازمان متبوعه ما تنها به نصب پوسترها و نوشته های آموزشی و توصیه های پیشگیری از ابتلا بسنده کرده است.

استاندار اصفهان روز شنبه در ستاد استانی مبارزه با بیماری کرونا استان گفت: ساعات کاری ادارات طبق مصوبه کارگروه ملی مدیریت و مقابله با کرونا و تصمیم ستاد استانی پبشگیری و مقابله با این بیماری، در روزهای یکشنبه و دوشنبه ۱۱ و ۱۲ اسفند از ساعت ۸ تا ۱۲ خواهد بود.

عباس رضایی افزود: این تغییر ساعت مشمول دستگاه‌های امدادی و خدمات‌رسان استان نخواهد بود و چنانچه ارباب رجوع در اداره‌ای حضور داشته باشد، کارمندان موظفند تا پایان وقت اداری پاسخگو باشند.

وی ادامه داد: امکانات استان متعلق به مردم است و تمام دستگاه‌ها موظفند کلیه امکانات و تجهیزات خود را در راستای مقابله با این بیماری با محوریت دانشگاه علوم پزشکی اصفهان به‌کار گیرند.

کارمندان ادارات و بانک‌ها به جز دستگاه‌های امدادی و خدماتی دو روز گذشته را در اصفهان از ساعت ۸ تا ۱۲ در محل کار خود حاضر بودند اما این سوال مطرح است که آیا کاهش دو ساعته ادارات می‌تواند کارمندان را در برابر ابتلا به ویروس کرونا مصون دارد؟

تصمیمی که کمی شبیه به تصمیمات ایامی است که مسوولان قصد کاهش میزان انرژی مصرفی در دستگاه‌ها را دارند و عملا عاملی بازدارنده برای ابتلای به کرونا نیست.

امری که این روزها سبب تعجب بسیاری از کارمندان شده و به شوخی ساعت ۸ تا ۱۲ را زمان استراحت ویروس کرونا و نبود آن در جامعه بیان می‌کنند.

درحالی که مسوولان وزارت بهداشت دو هفته آینده را دورانی سخت برای مقابله با بیماری کرونا در کشور عنوان کرده‌اند باید دید مسوولان استانی از روز سه شنبه ۱۳ اسفندماه چه تصمیمی برای وضعیت کاری کارمندان ادارات و نهادهای اصفهان اتخاذ خواهند کرد.

سازمان بهداشت جهانی  از روز سه شنبه ۲۲ بهمن ۹۸(۱۱ فوریه ۲۰۲۰ میلادی)، ویروس جدید کرونا که هفتمین ویروس شناخته شده از این خانواده است، «سارس-کوو-۲» نامید  و بیماری ناشی از ابتلا آن نیز «کووید-۱۹» نامگذاری شد.

کویید، نامی ترکیب شده از حروف سه کلمه کرونا، ویروس و واژه انگلیسی ( Diseaseبیماری) است و عدد ۱۹ ناظر بر سال تشخیص این بیماری (۲۰۱۹) است.

این بیماری جدید قرن، قابل پیشگیری است و با راهکارهای ساده و اندکی دقت می‌توان از شیوع و ابتلا به آن جلوگیری کرد.

مردم باید از تماس‌های غیرضروری و حضور در میان شلوغی جمعیت پرهیز کنند، فاصله منطقی را با همه افراد(یک متر) رعایت کرده و روبوسی و دست دادن‌های غیرضروری را کنار بگذارند.

همچنین افرادی که علائم سرماخوردگی یا آنفلوآنزا دارند، در منزل بمانند و بسرعت مراقبت‌های درمانی را از طریق پزشکان در پیش بگیرند و با سایر افراد تماس نداشته باشند.

برچسب‌ها ویروس کرونا اصفهان پروندهٔ خبری کرونا در ایران؛ آخرین اخبار و گزارش‌ها

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ویروس کرونا اصفهان عباس رضایی ویروس کرونا اصفهان ویروس کرونا دستگاه ها محل کار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۱۱۳۵۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توصیه آژانس دارویی اتحادیه اروپا درباره واکسن‌ کرونا

آژانس دارویی اتحادیه اروپا به‌روزرسانی واکسن‌های کرونا را به منظور هدف قرار دادن سویه JN.۱ توصیه کرده است.

به گزارش ایسنا، سویه JN.۱ با خانواده سویه XBB که توسط واکسن های به روز شده قبلی هدف قرار گرفته بود، متفاوت است و اکنون موارد ابتلا به آن در جهان از انواع XBB پیشی گرفته است.

بنابر اعلام مرکز اطلاع رسانی آژانس دارویی اتحادیه اروپا، شواهد نشان می‌دهد هدف قرار دادن سویه JN.۱ به حفظ اثربخشی واکسن ها با ادامه تکامل سارس-کوو-۲ کمک می‌کند.

ویروس کرونا هنوز هم ماهانه باعث مرگ هزاران نفر می‌شود.

بیشتر بخوانید:

کرونا در جهان؛ جدیدترین سویه‌های در گردش در ماه‌های اخیر

این آژانس می‌گوید می‌خواهد با سازندگان واکسن ملاقات کند و درباره چگونگی ساخت نسخه‌های جدید این واکسن برای برنامه واکسیناسیون امسال مشورت نماید.

سازمان جهانی بهداشت (WHO) در تاریخ جمعه ۵ مه ۲۰۲۳ به‌ طور رسمی پایان وضعیت اضطراری کووید ۱۹ در جهان را اعلام کرد. این سازمان در ژانویه ۲۰۲۰، شیوع ویروس کرونا را یک وضعیت اضطراری بهداشت عمومی و نگرانی بین‌المللی اعلام کرده بود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • عزیمت مادران و دختران اصفهانی برای تجدید پیمان با سردار دل‌ها به کرمان
  • پنج اصفهانی در فهرست استادان نمونه کشوری
  • توصیه آژانس دارویی اتحادیه اروپا درباره واکسن‌ کرونا
  • کرونا ویروس چگونه با تغییرات آب و هوایی گسترش یافت؟
  • پیکر مطهر شهید اصفهانی بعد از ۴۲ سال شناسایی شد
  • پنجشنبه را تعطیل کنید که از نظر فرهنگی و تمدنی مهم است | برای فعالیت اقتصادی هم فضای مجازی و دورکاری هست!
  • تماس بیش از ۱۰ هزار اصفهانی با ۱۳۷ در هفته نخست اردیبهشت
  • خرید ۱۵ هزار میلیاردی اصفهانی‌ها در طرح فجرانه
  • مرگ جوان اصفهانی به دنبال سقوط در کانال آب
  • پیکر مرتضی شفیعی در اصفهان خاکسپاری شد